A&S Zonneboiler Installatie

Installatietechniek A & S

A & S Zonneboiler

★★★★
Op basis van 50 beoordelingen

Installatietechniek A & S is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van zonneboilers(ruim 25 jaar). Wij hebben meerdere medewerkers in dienst die werkzaam zijn vanuit meerdere plaatsen. Wij zijn daarom overal te bereiken waar u ook maar woont. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Meer bedrijven uit Burgum

Zonneboiler Burgum

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Vandaag de dag wordt vaak voor een zonneboiler gekozen. Een van de voordelen van deze boiler is dat deze geen schadelijke stoffen uitstoot. Wij hebben veel invloed op het milieu en het wordt steeds belangrijker om milieuvriendelijke keuzes te maken. Kwieq heeft een aantal specialisten voor u geselecteerd aan de hand van strenge voorwaarden. Stuk voor stuk gerenommeerde bedrijven die kwaliteit leveren tegen een scherp tarief. Aan u om deze te vergelijken op prijs en kwaliteit. De dienstverlening is geheel vrijblijvend en gratis, u zit dus nergens aan vast en u beslist zelf wat u met de offertes doet.

Hoe werkt een zonneboiler

De zonneboiler heeft een eenvoudige werking. Er staat een opslagtank met water samen met een zonnecollector op het dak. Door de opslagtank loopt een buizensysteem, deze is aangesloten op de zonnecollector. In het buizensysteem bevindt zich een vloeistof die verwarmd wordt door zonnestralen. Een pomp verdeelt deze vloeistof door de gehele opslagtank zodat het leidingwater wordt verwarmd. De tank wordt steeds bijgevuld met koud water nadat u het warme water heeft gebruikt. Het koude water wordt vervolgens ook verwarmd, zodat u nooit zonder warm water zit. Wilt u meer weten over de werking van dit systeem? Neem dan contact op met een specialist uit Burgum.

Zonne-energie

Bij het opwekken van energie met aardolie, steenkool of gas komt er koolstofdioxide vrij. Dit een zeer schadelijk voor het milieu. Zonne-energie is daarentegen vrij van deze stoffen. Daarnaast is zonne-energie voor iedereen beschikbaar omdat de zon overal schijnt zonder dat dit u iets kost. Stap in Burgum dus snel over op zonne-energie.

Zonnecollector Burgum

Het is van belang dat uw zonnecollector juist wordt geplaatst. Een verkeerde ligging zorgt ervoor dat u minder zonnestralen opvangt. Laat u adviseren door onze specialisten uit Burgum waar de meest geschikte plaats is. Zij weten hoe u het meest profiteert van zonne-energie.

Reparatie en onderhoud

Voorkom onnodige reparaties door op tijd onderhoud aan uw zonneboiler te plegen. Zonder reparatie kunt u doorlopend van zonne-energie genieten. Als u een onderhoudscontract afsluit komt er regelmatig een specialist uw zonneboiler onderhouden. Zowel uw zonneboiler als zonnecollector worden door onze specialisten uit Burgum van deskundig onderhoud voorzien.

Offerte aanvragen

Via ons is het mogelijk om snel een aantal offertes te ontvangen. Op deze manier krijgt u een idee van wat er in Burgum wordt aangeboden. De specialisten die wij hebben geselecteerd hanteren altijd scherpe tarieven, u betaald dus nooit teveel. Deze service kost niets en verplicht u tot niets!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq verzorgt met succes klantenwerving voor het MKB (leadgeneratie). Dit doen wij op basis van duidelijke afspraken zodat u vooraf exact weet waar u aan toe bent.