Maas Solar zonneboiler installatie

Maas Solar BV

Maas Solar Zonneboiler

★★★★★
Op basis van 32 beoordelingen

Maas Solar BV is een erkend zonneboilerbedrijf. Wij bieden u de beste zonneboilers met zeer goede kwaliteit. Wij zijn al ruim 15 jaar actief op het gebied van zonneboilers. We hebben meerdere medewerkers in dienst die werkzaam zijn vanuit meerdere plaatsen. Zo kunnen wij u overal van dienst zijn.

Meer bedrijven uit Friesland

Zonneboiler Friesland

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Een zonneboiler wordt tegenwoordig veel gebruikt. Een van de vele voordelen is dat geen uitstoot plaatsvindt van schadelijke stoffen bij het opwekken van energie. We worden ons steeds bewuster van het milieu en onze bijdrage aan een goed milieu. Wij hebben een selectie gemaakt van specialisten in Friesland die een zonneboiler bij u thuis kunnen plaatsen tegen een scherp tarief. Maak gratis en vrijblijvend gebruik van de service die Kwieq u aanbiedt en bespaar op uw investering!

Hoe werkt een zonneboiler

De werking van een zonneboiler is vrij eenvoudig. Het zonneboiler systeem bestaat uit een zonnecollector op uw dak en een opslagvat met leidingwater. Op de zonnecollector is een buizensysteem aangesloten die door het opslagvat lopen. Door zit buizensysteem loopt een vloeistof, die opwarmt als de zon schijnt. Een klein pompje zorgt ervoor dat de vloeistof in het hele opslagvat komt, het vloeistof geeft de warmte af aan het leidingwater. Als er warm water uit de zonneboiler wordt gebruikt, dan vult het systeem dit automatisch aan met koud leidingwater. Deze wordt dan weer langzaam opgewarmd door zonne-energie. Als u vragen heeft over het systeem, dan kunnen de installateurs in Friesland deze voor u beantwoorden.

Zonne-energie

Het gebruik van zonne-energie is beter voor het milieu dan het gebruik van aardolie, gas en kolen. Er komen geen schadelijke stoffen vrij en het gebruik van de zon is gratis. Daarnaast is het voor iedereen mogelijk om te profiteren van zonne-energie. De zon schijnt namelijk over de hele wereld, dus ook in Friesland!

Zonnecollector Friesland

De zonnecollector kan op uw dak worden geplaatst. Het is belangrijk dat hij op een goede plek komt zodat hij zoveel mogelijk zonnestralen vangt. Onze monteurs in Friesland weten precies wat er nodig is om zoveel mogelijk zonne-energie te produceren. Laat u daarom adviseren door onze experts met betrekking tot uw zonnecollector.

Reparatie en onderhoud

Reparaties wilt u voorkomen. Want op het moment dat uw zonneboiler niet werkt, kunt u ook niet profiteren van zonne-energie. U kunt reparatie voorkomen door uw zonneboiler tijdig te laten onderhouden door een specialist. De experts in Friesland zorgen ervoor dat uw zonneboiler en zonnecollector altijd in perfecte staat is.

Offerte aanvragen

Wij bieden u de mogelijkheid om meerdere offertes aan te vragen. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en kosten. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van specialisten in Friesland die een scherp tarief rekenen. Zo hoeft u niet teveel te betalen. Het aanvragen van de offertes neemt weinig tijd in beslag en is gratis en geheel vrijblijvend.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq verzorgt met succes klantenwerving voor het MKB (leadgeneratie). Dit doen wij op basis van duidelijke afspraken zodat u vooraf exact weet waar u aan toe bent.