Hoe werkt Kwieq?

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Hoe werkt Kwieq?

Wij beheren een landelijk netwerk van zonneboiler installateurs waardoor wij in staat zijn u in heel Nederland in contact te brengen met één of meerdere gerenommeerde bedrijven. De dienstverlening is even doeltreffend als gemakkelijk in gebruik. Overweegt u om gebruik maken van zonne-energie om uw woning te verwarmen maar bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan en vergelijk de zonneboiler leveranciers op prijs en kwaliteit. De exacte werkwijze is onderstaand uitgewerkt.

Offertes aanvragen

Door het offerteformulier in te vullen maakt u uw wensen kenbaar bij onze specialisten. Wees dus zo volledig mogelijk in uw omschrijving. Wij zetten uw aanvraag na ontvangst gratis door.

Vergelijk prijzen

Op korte termijn krijgt u meerdere prijsopgaven toegestuurd op basis van de input die u heeft aangedragen. Vergelijk de offertes en stel gerust vragen aan de bedrijven.

Geld besparen

Doordat u meerdere offertes heeft ontvangen heeft u een perfect beeld van de mogelijkheden en prijzen. Aan u om een keuze te maken voor de aanbieding die het best aansluit bij uw wensen.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq verzorgt met succes klantenwerving voor het MKB (leadgeneratie). Dit doen wij op basis van duidelijke afspraken zodat u vooraf exact weet waar u aan toe bent.