Maas Solar zonneboiler installatie

Maas Solar BV

Maas Solar Zonneboiler

★★★★★
Op basis van 32 beoordelingen

Maas Solar BV is een erkend zonneboilerbedrijf. Wij bieden u de beste zonneboilers met zeer goede kwaliteit. Wij zijn al ruim 15 jaar actief op het gebied van zonneboilers. We hebben meerdere medewerkers in dienst die werkzaam zijn vanuit meerdere plaatsen. Zo kunnen wij u overal van dienst zijn.

Meer bedrijven uit Noord-holland

Zonneboiler Noord-Holland

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Vandaag de dag kiezen steeds meer particulieren en bedrijven voor een zonneboiler. Dit is een milieuvriendelijke keus, wij zijn ons namelijk beter bewust van onze invloed op onze leefomgeving. Kijk naar woningen in diverse straten, er bevindt zich vaak een zonnecollector op de daken. Er zijn diverse opties voor uw woning. Door via Kwieq offertes aan te vragen krijgt u een goed overzicht van het aanbod in (en rondom) Noord-Holland. Wellicht kunt ook u spoedig overstappen op zonne-energie. Een win-win situatie, u bespaart het milieu en uw portemonnee!

Zonne-energie

Zonne-energie is milieuvriendelijk, er wordt geen koolstofdioxide uitgestoten bij het opwekken van deze energie. Een zonneboiler heeft een simpele werking. De boiler staat samen met een opslagtank op het dak. De opslagtank is gevuld met water en er loopt een buizensysteem doorheen. Er zit vloeistof in het buizensysteem dat verwarmd wordt door zonnestralen. Een pomp verdeelt de vloeistof in de opslagtank en draagt zorg voor het verwarmen van het leidingwater. Op de dagen dat er niet voldoende zonlicht is, helpt de CV ketel met het verwarmen. Zo zit u nooit zonder warm water.

Zonnecollector

Een zonnecollector wordt op uw dak geplaatst. Aan de achterkant zitten buizen die opwarmen doordat de zonnecollector zonlicht opvangt. Uw zonnecollector kan op verschillende oppervlakten worden geplaatst. De meest geschikte plaats is waar de meeste zonnestralen op worden gevangen. Onze specialisten uit Noord-Hollandvertellen u graag meer over een juiste plaatsing. Vraag hiervoor een offerte aan.

Voordelen van zonneboiler

Wanneer u gebruik maakt van de zon om energie op te wekken zal er geen koolstofdioxide worden uitgestoten. U spaart het milieu als u voorkomt dat deze schadelijke stoffen vrijkomen. Er moet anders een oplossing worden gevonden om het afval dat hierbij vrijkomt op te lossen. De zon levert ook in Noord-Holland energie zonder dat het u iets kost en u verlaagt uw energiekosten aanzienlijk door over te stappen op zonne-energie.

Reparatie en onderhoud

U voorkomt problemen als u uw zonneboiler regelmatig laat onderhouden. Sluit een onderhoudscontract af met een specialist uit Noord-Holland. U hoeft zelf dan niet meer aan het onderhoud te denken, een specialist zorgt voor tijdig onderhoud. Dit is een manier om een reparatie te voorkomen, zodat u constant optimaal profijt heeft van de zonne-energie.

Vergelijk zonneboiler aanbieders

Bespaar op de aanschafkosten en vergelijk een aantal offertes voordat u een keus maakt. Het is mogelijk om via ons enkele offertes aan te vragen van specialisten uit Noord-Holland. Deze service is kosteloos en zonder verplichtingen.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq verzorgt met succes klantenwerving voor het MKB (leadgeneratie). Dit doen wij op basis van duidelijke afspraken zodat u vooraf exact weet waar u aan toe bent.